O agentie media in Bucuresti cu servicii complete

Echipa noastra se foloseste de cele mai noi metode si tehnologii pentru a oferii experienta unor servicii complete si eficiente pentru: web design, grafica, promovare si SEO. Agentie Media in Bucuresti cu servicii complete.

Cu ce se ocupa o agentie media?

Despre noi

Agentia Media Silver-Pixel sta in pas cu noile tehnologii si cerinte in ceea ce priveste imaginea bussines-ului in mediul online si nu numai. Prin multa munca si pasiune, Agentia Media Silver-Pixel face diferenta. Noi iubim ceea ce facem si ne propunem sa nutrim o cultura multidisciplinara. Industria online este una dintre cele mai dinamice industrii, iar pentru a ne mentine si a evolua, ne motivam tot timpul sa fim la curent cu cele mai noi tendinte si sa aducem inovatia pentru fiecare utilizator. Avand o experienta de peste 5 ani, oferim servicii profesionale ca Agentie Media precum: web design, grafica, promovare si seo. Echipa noastra este gata sa te ajute, ca prin intermediul ”online-ului”, sa profiti la maxim de potentialul afacerii tale. Din acest motiv ne plac solutiile creative si de impact.

Despre echipa

Echipa noastra este formata din tineri pasionati de IT, Marketing si Business. Agentia Media Silver-Pixel are o echipa unita, cu experienta si mereu in pas cu noile tehnologii. Comunicarea si relatia cu clientul este foarte importanta. Ne place sa aflam cat mai multe despre business-ul tau deoarece consideram ca doar asa avem sansa sa transpunem in imagini vizuale exact mesajul si tipologia business-ului. Ne implicam in fiecare proiect ca si cum ar fi un proiect personal pentru ca stim ce inseamna parteneriatele de lunga durata si ideile de succes. Ne place sa impingem limitele si vrem sa ne mandrim cu fiecare proiect care ne poarta semnatura, astfel strategiile noastre de web design, grafica, promovare si seo sunt croite special pentru fiecare proiect in parte. Cream afaceri de succes sau resuscitam unde este cazul, oferind solutii cu efect imediat dar si consultanta pe termen lung, in sustinerea afacerii tale.

6
Ani ca agentie media

85
Analize web

105
Campanii newsletter

39
Cuvinte pe prima pagina

7
Parteneri

45
Campanii SEO

Cui se adreseaza serviciile noastre?

Evolutie

Agentia Media Silver-Pixel s-a infiintat in anul 2010, venind cu oferte profesionale de servicii pentru cresterea unei afaceri. In 6 ani am realizat consultanta in promovare online, strategie si planificare publicitara, grafica digitala, identitate corporativa, PR, executie publicitara, acestea fiind completate cu servicii de SEO, SMM, web design, precum si campanii Publicitate online Google AdWords si Facebook Ads. Temelia acestei agentii are la baza satisfactia deplina a clientului. Lucram cu clientul, pentru si in interesul acestuia. Toți clientii nostri sunt importanti pentru noi. Tratam fiecare client individual cu aceeasi grija si atentie indiferent de industria din care face parte sau de cifra de afaceri și de aceea ne putem mandri cu 3 ani consecutivi de crestere. Ne folosim doar de cele mai noi metode de promovare si cele mai noi platforme pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor sau chiar sa le depaseasca. Iti prezentam evolutia proiectelor finalizate in ultimi 3 ani de catre Agentia Media Silver-Pixel. Dupa cum poti observa ne aflam intr-o crestere continua, atat din punct de vedere al proiectelor finalizate, cat si al celor acceptate.

Cu pasiune pentru clientii nostrii

Agentia Media Silver-Pixel iti pune la dispozitie o gama larga de produse la preturi imbatabile. Realizam, optimizam si promovam site-uri web pentru orice tip de afacere. Toti stim cat de importanta este cu adevarat prima impresie? Noi ne asiguram ca ai o prezenta buna in mediul online! In 6 ani am dezvoltat cu succes afacerile clientilor nostri prin web design, grafica digitala, promovare online si optimizare SEO.

footer silver pixel